Szeretettel köszöntelek a lúgosítás klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Szeretettel várunk :-)
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
lúgosítás klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a lúgosítás klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Szeretettel várunk :-)
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
lúgosítás klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a lúgosítás klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Szeretettel várunk :-)
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
lúgosítás klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a lúgosítás klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Szeretettel várunk :-)
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
lúgosítás klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Én tavaly óta szedem a Spirulinát......:-)
A japánoknál azért magas az átlagéletkor, mert napi szinten fogyasztják az algás ételeket.
Ezek az algák egyrészt szerves jódot tartalmaznak, amely Magyarországon mindenkinek szükséges lenne, lévén, hogy nincs a talajban egyáltalán, vagy elegendő mennyiségű jód, s így nincs a magyar földön megtermelt táplálékokban sem! Ezért jódhiányos szinte minden magyar pajzsmirigye és ezért vagyunk világelsők a pajzsmirigyes -főleg daganatos- megbetegedésekben
!
Mindegy milyen évszak van, milyen hónapot írunk, mindig van olyan terület, ahol a ganodermagombát aktuálisan a legjobban egészségünk fenntartására, visszaállítására hasznosíthatjuk. És hogy miért jutott ez
pont most eszembe? Mert nyakunkon az allergiaszezon, mert nyitnak a
strandok és mindenki szeretné formába hozni magát... és még sorolhatnám. A gomba, alkotóelemeinek köszönhetően segítségünkre lehet a fenti problémákban:-) A kutatók rájöttek, hogy a vízben oldódó poliszacharidok a legaktívabb elemei a Ganoderma lucidumnak, melyek rákellenes, immunrendszert erősítő és vérnyomáscsökkentő tulajdonságokkal bírnak.
|
|
Vannak a piacon kiváló lúgosító termékek, amiknek egyetlen bajuk van, hogy a kinézetük, szaguk és ízük nem vonzó, nagy akaraterő kell fogyasztásukhoz!
A DXN lúgosító termékeire viszont rá lehet szokni, élvezeti cikké tudnak válni! Így a fogyás gyakran a jó ízű italozás kellemes melléktermékeként köszönthet be sok emberhez!
Nem igényelnek szigorú diétát, de természetesen a fegyelmezett, tudatos, egészséges táplálkozás, lúgosító étrend, és a szénhidrátok visszafogott bevitele többszörösen hatékonnyá teheti a termékek használatát!
A mandulafa csonthéjas termése a mandula, a világ összes olajos magja közül a legősibb és legismertebb. Sokak szerint napi 4-5 szem mandula elfogyasztásával betegségek sorát tarthatjuk távol magunktól.
A mandula jótékony hatásai:
· E vitamin tartalmának
köszönhetően erős antioxidáns hatással bír, így közreműködik a
szervezetet károsító oxigén szabadgyökök semlegesítésében
· A koleszterin szint szabályozásában betöltött szerepénél fogva, megakadályozza a koleszterin lerakódását az erekben
· Kalcium, magnézium és foszfortartalma miatt a gyermekek, kismamák és idősek erős csontozatához szükséges.
14 éve | ludman rozsa. Csibe | 0 hozzászólás
Tuesday, 14. March 2006, 07:49:44
Savasító élelmiszerek:
- Húsfélék: csirke, bárány, disznó, marha, borjú, halak
- Édességek: torták, sütemények, csokoládé, cukor, méz, lekvár, szirupok
- Zöldségek: spárga, gomba, savanyú káposzta, rebarbara, torma,
karalábé, bab, borsó, lencse
- Gyümölcsök, csonthéjasok: mogyoró, dió, mandula, kesudió, pisztácia
- Gabonafélék: liszt, rozs, árpa, rozs, kukorica, liszt, hajdina,
kukoricapehely
- Tejtermékek és tojás: tejszín, vaj, margarin, túró, tejföl, sajt,
gyümölcsös joghurt, író, tojás
- Italok: kóla, sör
Lúgosító élelmiszerek:
- Tejtermék: savó
- Hüvelyesek: zöldbab
- Zöldségek: fejessaláta, sóska, spenót, brokkoli, karfiol, cukkíni,
padlizsán, paprika, paradicsom, sárgarépa, burgonya, cékla, retek,
hagyma, zeller, kelbimbó, káposzta, endívia, kömény, uborka,
petrezselyem, cékla, szójabab, tök, sütőtök
- Gabonafélék: köles
- Italok: ásványvíz, ionizált lúgosvíz*, kakaó, kávé, tea, bor
*Ionizált lúgosvíz: A víz ionizációja során savas és lúgos víz jön
létre.
1. A paprika óriási C- és A-vitamin-tartalma, valamint folsav- és kálium-tartalma miatt a rák elleni küzdelem egyik legjobb eszköze.
2. A keresztesvirágúak családjába tartozó káposzta, brokkoli, karfiol, kelkáposzta, kelbimbó, retek, fehérrépa, vizitorma... mind-mind olyan növényi hatóanyagokat tartalmaznak, melyek gátolják a rákkeltő anyagok belépését a sejtekbe, és akadályozzák a daganatok kifejlődését.
3. Az áfonyafélék, a málna és az eper C-vitaminban és folsavban gazdag gyümölcsök, emellett magas a rost- és káliumtartalmuk.
14 éve | Svégel Beáta | 9 hozzászólás
Szeretném, ha mindenki tudna erről az algáról :-)
SPIRULINA
Modern étrendünk tele van alacsony tápértékű, feldolgozott ételekkel. Sok ember külön vitamint és ásványi anyagokat szed. Most a tudomány a vitaminokon túl fitonutriensek után kutat.
A Spirulinát szuperételnek tartják, mert a tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármely más ételé, növényé vagy gabonáé. Ezek a tápanyagok és fitonutriensek a Spirulinát egy teljes tápértékű alternatívává emelik a külön lévő vitaminokhoz képest.
szeretnék bővebb infóhoz jutni a Spruline algával kapcsolatosan. hatásai, ára, beszerezhetősége... Mária
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás